AGK-træner: Vi bliver bedre og bedre

Magnus Andersson er fuld af rosende ord til sit mandskab, der lørdag eliminerede Barcelona i Champions League

Magnus Andersson er klar til Final 4. (Foto: Lars Poulsen)
Magnus Andersson er klar til Final 4. (Foto: Lars Poulsen)

Det blev ganske vist ikke til en sejr i lørdagens returopgør mod FC Barcelona. Men med et nederlag på 36-33 går AG København alligevel videre efter at have vundet 29-23 på hjemmebane.

- Det var fantastisk. Vi spillede flot i de første 50 minutter og faldt så lidt ned i de sidste 10. Det blev unødvendigt spændende, men vi blev trætte, siger AGK-træner Magnus Andersson.

Se også: Hvidt: Ingen badebolde tilbage Se også: Hvidt: Ingen badebolde tilbage

Det er første gang, at AG København er med i Champions League og efter at have trukket de forsvarende CL-mestre fra Barcelona allerede i kvartfinalen, var der ikke mange, der troede på, at det danske hold ville kvalificere sig til en semifinale.

Men dem, der ikke troede på holdet, tog fejl.

Se også: Historisk AG København-resultat i Barcelona Se også: Historisk AG København-resultat i Barcelona

- Vi har vist, at vi er blandt de bedste hold i Europa. Vi bliver bare bedre og bedre hele tiden. Jeg er utrolig stolt, siger AGK-træneren.

En af dem, han især er stolt over efter lørdagens kamp, er islændingen Olafur Stefansson.

- Han er jo som en årgangsvin. Han bliver bedre, jo ældre han bliver. Han er én af de største spillere i verden på sin position, og han viste, hvor vigtig han er, siger Magnus Andersson.

Se også: Galleri: Barcelona-AGK i billeder Se også: Galleri: Barcelona-AGK i billeder

Den venstrehåndede islandske højreback blev AGK's topscorer med syv mål foruden en stribe af frispilninger til sine holdkammerater.

Næste europæiske punkt på dagsordenen for AG København hedder Köln i pinsen. Her afvikles nemlig semifinaler og finale 26.-27. maj. AGK's modstander findes ved lodtrækning i næste uge.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere