Faxe-tribunen flytter til AG København

AG København indgår endnu et stort sponsorat - og igen er det en tidligere sponsor i Brøndby

I kan bare lægge pengene her, synes Jesper Nielsen at sige ... (Foto: Anthon Unger)
I kan bare lægge pengene her, synes Jesper Nielsen at sige ... (Foto: Anthon Unger)

Da Royal Unibrew, der står bag bl.a. Faxe Kondi, sidste år stoppede deres sponsorat i Brøndby IF, gik den legendariske endetribune på Brøndby Stadion fra at hedde Faxe-tribunen til at hedde Sydsiden.

Det var til stor fortrydelse for mange, men nu melder kondivanden igen sit indtog i danske topsport - denne gang dog på håndboldsiden. Royal Unibrew har nemlig indgået en kontrakt med Champions League-bejlerne fra AG København. Og det er en aftale, som klubejer Jesper Nielsen er stolt af.

- Faxe Kondi og dansk topsport er lige så tæt forbundet som gaver og juleaften, så vi glæder os naturligvis meget over, at vi har fået en rigtig flot aftale på plads med Royal Unibrew, lyder det fra Jesper Nielsen, der i følge ekstrabladet.dk's kilder kan lægge et millionbeløb i kassen hvert år, i de tre år aftalen lyder på.

Læs også:

Se også: AGK-sensation satte rekord

Også Michael Schiedel, der er marketingdirektør i Royal Unibrew, er overraskende nok glad for aftalen.

- Vi er rigtig glade for den aftale, vi i dag har indgået med AG København og ser frem til et spændende og langvarigt samarbejde - og med nogle Faxe Kondi i baghånden, mon ikke drengene kan tage andet stik i Barcelona og kvalificere sig til Final4?

Det er ikke den første storsponsor i Brøndby IF, der har kastet deres kærlighed på AG København. Også Apollo, Friis Rengøring og Danske Bank har smidt store sponsorbeløb efter Jesper Nielsens håndboldklub..

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere