Mikkel Hansen: Barcelona er som en maskine

Den tidligere Barcelona-spiller mener, at det først og fremmest er kollektivet, der gør Barcelona stærkt

Mikkel Hansen kalder Barcelona for en 'maskine'. (Foto: Ernst van Norde)
Mikkel Hansen kalder Barcelona for en 'maskine'. (Foto: Ernst van Norde)

Den tidligere Barcelona-spiller Mikkel Hansen har stor respekt for FC Barcelona, inden han med AG København møder spanierne i Champions League-kvartfinalen i Parken i aften.

Hansen fik to sæsoner i den catalonske storklub, inden han før sidste sæson vendte hjem til Danmark. Så han kender alt til de forsvarende europæiske klubmestre.

- Det er et rigtigt, rigtigt godt hold, der har to gode spillere på hver plads og ligger og kæmper med om være de bedste i verden hvert eneste år.

Se også: Boldsen: Der bliver krig

- Det er lidt ligesom en maskine. De er ligeglade med, om de er bagud med fem eller foran med fem. De kører bare videre, som det passer dem, vurderer Mikkel Hansen.

Flere af AG København-spillerne peger på, at Barcelona først og fremmest er et stærkt kollektiv med en stor bredde.

Se også: Nøddesbo forstår AG København

Holdets styrke ligger ikke i, at det har alle verdens bedste spillere i truppen, for det har det ikke nødvendigvis, og Mikkel Hansen har da også svært ved at pege på et område, hvor holdet er særligt stærkt.

- Det fungerer bare rigtigt godt. De har et fornuftigt niveau i både forsvaret og angrebet, og de har gode målmænd, siger Hansen.

- Det bliver en hård kamp, men også en kamp, jeg tror på, vi kan vinde, lyder det fra manden, som det internationale håndboldforbund tidligere på året kårede som verdens bedste.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere