Tyskland-kamp skal give Wilbek svar før OL

Landstræner Ulrik Wilbek betegner weekendens venskabsopgør mod Tyskland i Herning som første skridt mod OL.

Landstræner Ulrik Wilbek leder efter svar før sommerens olympiske lege i London. Kun 14 spillere er der plads til i den endelige OL-trup, og i weekenden skal Wilbek gerne blive klogere på den trup.

Danmark møder fredag og lørdag Tyskland i henholdsvis Jyske Bank Boxen i Herning og i Flensburg Campushalle, og de to træningskampe fungerer som de første vigtige forberedelser frem mod OL.

- For os er kampene meget betydningsfulde. Dels er de første skridt i vore OL-forberedelser, hvor vi kan få afprøvet nogle nye spillemæssige muligheder.

Ulrik Wilbek får en amputeret EM-trup at gøre godt med i påsken. (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Frafald af EM-vindere

- Dels er de den første test for de 14 spillere, som senere skal udtages til London, siger Wilbek i en pressemeddelelse.

Danmark vandt EM-guld i januar i Serbien, men sæsonens helt store mål har hele tiden været OL, og tyskerne er en god modstander i den sammenhæng.

- Tyskerne er allerede langt i deres forberedelser til VM-playoff-kampene i juni, og de er tilsyneladende godt sammenspillet. Det er imponerende, at de mandag kunne vinde på udebane over Polen.

- Så jeg er overbevist om, at det bliver et spændende og seværdigt opgør i Jyske Bank Boxen, og jeg håber virkelig, at der er udsolgt til kampen fredag, siger Wilbek.

0 kommentarer
Vis kommentarer