Henrik Toft Hansen: Tungt at være serber

AGK's stregspiller Henrik Toft Hansen kan godt forstå, hvis det er lidt træls at være serber for tiden.

Danmark slog Serbien i EM-finalen for to uger siden, og søndag fik det serbiske hold Partizan Beograd Champions League-smæk i Brøndby Hallen af AG København.

Henrik Toft Hansen føler med det serbiske folk.

- Det er nok rigtig tungt at være serber i øjeblikket, men de får en masse oplevelser i Champions League, og det tror jeg gerne, de vil have.

Det siger den yngre Toft-bror, hvis storebror René også spiller både på det danske landshold og på AG Københavns succesrige håndboldhold.

Og ifølge Henrik Toft Hansen var der aldrig rigtig tvivl om kampens resultat, som endte 29-23 i københavnernes favør.

- Vi vidste godt på forhånd, at vi højst sandsynligt var et bedre hold end dem. De har nul point i gruppen og har haft det rigtig svært, så vi skulle sætte os på kampen fra start af, og det synes jeg, vi fik gjort.

- Vi stod fint i forsvaret og fik lavet nogle gode kontramål, så kampen var jo aldrig rigtig spændende på noget tidspunkt. Det var en rigtig fin indsats, lyder vurderingen.

Henrik Toft Hansen var for første gang siden EM i Serbien og Final4 i Aalborg tilbage på AGK's hjemmebane i Brøndby Hallen.

- Det er fedt at være tilbage. Det har jeg glædet mig til. Der er altid drøn på herinde, uanset hvilket hold man møder, så det er fedt at komme tilbage.

- Nu er turneringen i gang igen, og der er nogle spændende kampe både i ligaen og i Champions League, siger stregspilleren.

AG København ligger med sejren fortsat nummer to i puljen og er sikker på en ottendelsfinale i dette års Champions League.