Superfløj flyver fra AGK

Nu er det officielt: Gudjon Sigurdsson forlader den københavnske topklub efter blot en enkelt sæson

Helt som ventet skifter Gudjon Valur Sigurdsson til den tyske storklub THW kiel efter denne sæson. (Foto: Lars Poulsen)
Helt som ventet skifter Gudjon Valur Sigurdsson til den tyske storklub THW kiel efter denne sæson. (Foto: Lars Poulsen)

AG Københavns islandske venstrefløj, Gudjon Valur Sigurdsson skifter fra den kommende sæson til storholdet THW Kiel. Det oplyser den 16-dobbelte tyske mesterklub.

Sigurdsson har skrevet en toårig kontrakt med Kiel, hvor han blandt får selskab af sin nuværende klubkammerat René Toft Hansen.

Gudjon Sigurdsson kom til AG København før denne sæson fra en anden tysk klub, Rhein-Neckar Löwen, og opholdet i den danske hovedstad bliver således kun af et års varighed.

Læs også:

To danskere på All Star-holdet

Tidligere har han spillet i Tusem Essen og VfL Gummersbach, og den 32-årige islænding har i alt opholdt sig ni år i Tyskland.

- Gudjon Valur Sigurdsson er en god type og verdensklassespiller. Han passer til vores system og vores holdsammensætning, siger THW Kiels forretningsfører Klaus Elwardt.

Skiftet kommer ikke som den store overraskelse, ikke mindst fordi AG København for nylig offentliggjorde en kontrakt med Bjerringbro-Silkeborgs svenske profil Fredrik Petersen, der spiller samme position som Sigurdsson.

Islændingen, der senest lavede otte mål i den danske pokalfinale mod Aalborg, blev udtaget til EHF's all star-hold efter de nyligt overståede europamesterskaber i Serbien.