'Vi kan stoppe Mikkel Hansen'

Jacob Bagersted kan hente sin tredje pokaltitel med tre forskellige hold, hvis Aalborg vinder søndagens finale over AG København

Jacob Bagersted optrådte i sidste sæson for netop AG København. Her får han sig en overhaling af Kasper Hvidt. (Foto: René Schütze)
Jacob Bagersted optrådte i sidste sæson for netop AG København. Her får han sig en overhaling af Kasper Hvidt. (Foto: René Schütze)

Aalborg Håndbolds stregspiller Jacob Bagersted har meget at spille for i søndagens pokalfinale mod sin tidligere klub AG København.

- Det er altid sjovt at spille mod sin gamle klub, ingen tvivl om det. Men det vil være federe bare at tænke på at slå dem i pokalen, og det er også det, der er det vigtigste, siger han.

Med en fortid i FCK og AGK og en sejr i dagens finale vil Bagersted have vundet pokalturneringen i de seneste tre år - med tre forskellige hold. Og det er en præstation, han meget gerne vil opnå:

- Der er tre gutter på AG, der også kan få titlen med tre pokaltitler i træk, hvis det er, de vinder i dag. Men selvfølgelig kunne det være fedt at tage tre pokaler med tre forskellige klubber, som jeg har muligheden for, siger han.

Jacob Bagersted har opskriften på sejr parat.

- Hvis vi kan lægge flere lag på vores spil i forhold til semifinalen, have mere tålmodighed i angrebet og skære ned på vores tekniske fejl, så tror jeg, vi har en god chance.

'Vi kan stoppe Mikkel Hansen'
- Jeg synes, at vores forsvar står godt, og lige i øjeblikket er vores målmand, Ole Erevik, i topform. Han stod en rigtig flot EM-slutrunde for Norge, og han viste også i semifinalen, at han bliver ved med at stå godt, siger Bagersted.

Aalborg Håndbolds stregspiller frygter da heller ikke EM-guldvinderne Mikkel Hansen og Toft-brødrene, for han mener, at Aalborgs forsvar sagtens kan stoppe dem.

- Jeg synes, vi arbejder rigtig godt i forsvaret og rigtig hårdt. Vi ved godt, at når det handler om Mikkel Hansen, skal vi måske lige en meter længere ud for at stoppe skytten, siger Jacob Bagersted.

I marts 2008 skrev Bagersted en treårig kontrakt med FCK Håndbold, men da AG København i 2010 overtog de fleste af FCK's spillere, fulgte Bagersted med.

1. juli 2011 tiltrådte stregspilleren i den nordjyske klub Aalborg Håndbold på en ny treårig kontrakt.