Tidligere fodboldstjerne skal sælge håndbold

Den tidligere superliga-topscorer Per Pedersen skal sælge sponsorater for AG København i Jylland

Per Pedersen som fodboldfans husker ham. (Foto: Claus Bonnerup)
Per Pedersen som fodboldfans husker ham. (Foto: Claus Bonnerup)

Den tidligere superliga-topscorer og landsholds-spiller Per Pedersen, bliver nu en del af AG København - københavnerne vil nemlig tage en større bid af Jylland.

Men umiddelbart er der nu ikke tale om et skift af sportsgren, selv om Per Pedersen ellers har beskæftiget sig med bl.a. sponsorsalg for både AGF og OB i fodboldensverden. Han skiftede nemlig fra fodbold til håndbold allerede for nogle år siden.

AGK forstærker sig og svækker rival

- Jeg kommer fra en stilling som sponsorchef i Horsens Håndbold, så det med håndbolden er ikke så nyt for mig. Det eneste nye er, at det nu er et hovedstadshold, jeg arbejder for. Det har nu ikke betydet noget for den modtagelse, jeg har fået rundt omkring – folk er vildt positive omkring AGK uanset hvem, jeg taler med, lyder det fra Per Pedersen, der skal sælge sponsorater for AGK i Jylland.

- Det jeg mærker mest er, at AG København er dybt professionel på alle niveauer – også sammenlignet med det jeg har oplevet i udlandet, siger Per Pedersen, der har den fordel, at han bor i Jylland - nærmere.

BSV til modangreb: Henter Viborg-fløj

Direktør Søren Colding er også glad for ansættelsen.

- Vi har oplevet en enorm efterspørgsel på sponsorsiden og runder snart 50 millioner kr. i sponsoraftaler for denne sæson. I januar udvidede vi salgsteamet i København med fire nye ansigter i vores salgsafdeling, men vi har ikke kunne følge med i den store efterspørgsel vest for Storebælt.

BSV vil forlænge med barberet guld-helt

- Vi har også hentet vores første sponsor i det sydsvenske og overvejer i øjeblikket at tilknytte en sælger med base og ansvar øst for Øresund, lyder det fra direktøren for klubben med de store armbevægelser.