Rikke Skov modtager fornem pris

Viborg HK-profilen Rikke Skov har modtaget flot anerkendelse for karrierens mange store bedrifter

Rikke Skov er glad for sin pris. (Foto: Claus Bonnerup)
Rikke Skov er glad for sin pris. (Foto: Claus Bonnerup)

Rikke Skov har modtaget en flot anerkendelse for de mange store triumfer, hun har opnået i sin karriere. Viborg HK-profilen har fået det Europæiske Håndboldforbunds (EHF) Håndboldpris.

- Det føles utrolig godt at vinde denne pris. Denne pris er for alt, hvad jeg har opnået inden for håndbolden, herunder sejre, finaler og kampe. Jeg er så stolt over prisen, som er et symbol på det.

- Som i enhver sportskarriere har jeg haft mine op- og nedture, og dette er en stor tak for alt det arbejde, jeg har lagt i det, siger Rikke Skov til EHF's hjemmeside.

Prisen blev uddelt torsdag aften i forbindelse med en gallafest i Wien, der markerede EHF's 20-års jubilæum. Den er en hæder til de mest vindende spillere på den europæiske håndboldscene.

Tre Champions League-triumfer
Gennem sin klubkarriere står Rikke Skov indtil videre noteret for tre Champions League-triumfer og to EHF Cup-titler foruden sine ni danske mesterskaber og fem vundne pokalfinaler.

På landsholdet har Rikke Skov blandt andet vundet OL-guld i 2004 og EM-sølv samme år.

Rikke Skov var ikke den eneste stjerne, som modtog en pris. Franskrigs kvartet Daniel Narcisse, Didier Dinart, Luc Abalo og Thierry Omeyer vandt også hver en pris.

Frankrig har de seneste år vundet både OL, EM samt VM på herresiden. VM-finalen blev vundet efter en meget tæt finalekamp mod Danmark, som måtte nøjes med sølv.