Viborg HK sætter Tvis på plads

Team Tvis Holstebro kunne ikke stille meget op mod Viborgs håndboldkvinder, som vandt en storsejr på 43-29.

Viborgs kvinder gjorde kort proces med Team Tvis Holstebro. (Arkivfoto: Anders Brohus)
Viborgs kvinder gjorde kort proces med Team Tvis Holstebro. (Arkivfoto: Anders Brohus)

Viborgs håndboldkvinder satte styrkeforholdet på plads i topopgøret mod Team Tvis Holstebro. Viborg vandt en storsejr på 43-29 hjemme i Viborg Stadionhal.

Team Tvis Holstebro virkede slet ikke klar fra kampens begyndelse, og Viborg-spillerne gjorde stort set, hvad der passede dem.

Dumme boldtab
Det udmøntede sig i en pauseføring på hele 24-15 til Viborg, som gang på gang udnyttede dumme boldtab hos Team Tvis til hurtige kontrascoringer.

Det fortsatte i anden halvleg, hvor Team Tvis aldrig var i nærheden af at true Viborgs solide føring, som blot voksede og voksede.

- Vi tabte med 14 mål og blev udspillet i alle spillets facetter. Det var ikke godt nok, der var for langt til toppen, og vi skal hjem og arbejde, siger Tvis-fløjen Ann Grete Nørgaard til TV2 Sport.

Stor glæde
Hos Viborg var der omvendt stor glæde over den solide sejr, selv om holdet stadig skal træne på at forbedre sig i forsvaret.

- Vi var superklar, og vi er et godt kontrahold, Men det var ikke godkendt i forsvaret, for vi havde et mål om at holde Team Tvis under 25 mål, siger Viborgs fløjspiller Henriette Mikkelsen.

Viborg overhalede med sejren Tvis i Dame Håndbold Ligaen. Viborg har nu otte point efter fem kampe og er delt nummer et sammen med Randers HK, som dog har spillet en kamp færre.

Team Tvis har syv point efter fem kampe.