Rikke Skov advarer: Kun 100 procent er nok

Landsholdets Rikke Skov advarer om, at håndboldkvinderne skal spille 100 procent i returopgøret mod Polen

Rikke Skov. (Arkivfoto: Lars Poulsen)
Rikke Skov. (Arkivfoto: Lars Poulsen)

De polske håndboldkvinder må have de dybeste panderynker, efter at danskerne vandt 23-16 i den første af to afgørende playoff-kampe om kvalifikation til VM i Brasilien.

Men trods storsejren advarer Danmarks rutinerede bagspiller Rikke Skov om at tage noget for givet i returkampen.

- Vi kan ikke gå overlegent ind og tro, at vi kan vinde over Polen, hvis vi spiller 50, 20 eller 80 procent. Vi skal spille 100 procent, og det har vi også tænkt os, for den kamp er lige så vigtig, siger Rikke Skov om returopgøret 12. juni i Randers.

Viborg HK-spilleren mener, at de danske kvinder leverede en godkendt indsats, men med stor forskel på første og anden halvleg.

- Vi kommer til mange chancer, og vi brænder også rigtigt meget. Vi har stadig ting, vi kan ændre og gøre bedre, og det er yderligere motivation til, at vi arbejder med tingene og giver os 100 procent, siger Rikke Skov.

Før kampen var der blevet spekuleret i, at Polens danske landstræner, Kim Rasmussen, havde en fordel i forhold til at læse Jan Pytlicks taktiske planer.

Det kunne Rikke Skov ikke mærke.

- Næ. Men selvfølgelig dækker de offensivt på os. Jeg tænkte slet ikke over, hvem der sad på bænken for dem, siger Viborg-spilleren, som føler, at udviklingen fra første til anden halvleg var opmuntrende.

- Jeg synes, at ændringerne fra første til anden halvleg var rigtig, rigtig gode. De erfaringer, vi har fået hernede, kan vi tage med.

- Forsvaret var rigtigt godt, og vi havde en god periode i anden halvleg, hvor vi både dækker op og løber godt kontra. Er vi 100 procent klar, tror jeg også, at vi vinder, siger Rikke Skov.

0 kommentarer
Vis kommentarer