Wilbeks drenge scorer 10 millioner

På tide: Ulrik Wilbek, Lars Christiansen og co. lander langt om længe treårig sponsoraftale -   til fuld pris

Lars Christiansen skal ikke længere rende rundt med et discount-sponsorat på maven. Foto: Lars Poulsen
Lars Christiansen skal ikke længere rende rundt med et discount-sponsorat på maven. Foto: Lars Poulsen

Smilene var omtrent 40 meter brede og 20 meter høje, og tillægsordene føg hurtigere gennem lokalet end en Anders Eggert i kontra – med Christian Zeitz i hælene.

Dansk Håndbold Forbund har endelig fundet en samarbejdspartner til de ’barmavede’ mænd i form af Totalkredit, og når humøret var så højt i Dansk Idræts Forbunds betonkatedral i Brøndby i går, skyldes det ikke mindst sponsoratets størrelse.

Ekstra Bladet kan afsløre, at det indimellem hårdt plagede håndboldforbund henter omkring syv mio. kroner årligt over de næste tre sæsoner, og med resultat-bonus kan indtægten på håndbold-mændene runde hele 10 mio. kroner pr. sæson.

Det kan man da kalde total kredit!

Slut med discount
Lars Christiansen og co. drog til VM i Malmø og nåede helt frem til finalen –  men en hoved- og trøjesponsor, Katjes, blev først fundet i allersidste øjeblik. Til lejligheden – og til discountpris.

Dengang vurderede Simon Bastiansen fra Promovator over for Ekstra Bladet, at herrelandsholdet burde være et sted mellem fem og otte mio. kroner værd. En værdi, der bestemt ikke faldt med det flotte indtog i VM-finalen og vanvids-gyseren mod Frankrig, der desværre endte i nederlag.

Nu har de kække unge og lidt ældre mænd langt om længe landet en langtidsholdbar samarbejdspartner, der giver ro langt ind i forbundet, og såmænd også kaster kolde kontanter af sig til spillerne, der fra næste slutrunde genoptager deres gamle bonus-aftale med forbundet. Og til Spillerforeningen, der fast modtager en procentdel af spillernes bonus til drift af fagforeningen.

Ulrik Wilbek måtte aflyse sin egen fødselsdag 13. april, da der pludselig blev indkaldt til det første møde, og Lars Christiansen måtte vinke farvel til en kammeratskabstur til Algarve med Kolding. Det har været vigtigt for Totalkredit at forhandle direkte og tæt med både træner og spillere i hele forløbet.

Glad Wilbek
– Vi har ventet længe, men til gengæld ved vi nu, at vi har fundet det perfekte match. Det kan simpelt hen ikke blive bedre, siger Ulrik Wilbek, der slipper for at skulle optræde som klokker eller graver i tv-reklamer.

– Vi ledte efter noget nyt, fortæller Totalkredits direktør Troels Bülow-Olsen, hvis 22-årige datter Natacha nåede både Y- og U-landskampe som GOG-keeper, inden hun blev slået ud af knæskader.

– Hun har gået fire år sammen med Mikkel Hansen og Niklas Landin, der har fortalt mig, at han faktisk engang har besøgt mig i mit hjem i København, fortæller Troels Bülow-Olsen med et smil.

Næste gang ved han nok, hvem han er.

0 kommentarer
Vis kommentarer