Nøddesbo jubler over sit livs sejr

Barcelonas danske stregspiller Jesper Nøddesbo indfriede en gammel drøm med Champions League-sejren

Jesper Nøddesbo og Barcelona vandt søndag Champions League. (Arkivfoto: Lars Poulsen)
Jesper Nøddesbo og Barcelona vandt søndag Champions League. (Arkivfoto: Lars Poulsen)

Den danske håndboldspiller Jesper Nøddesbo må ud og søge nye udfordringer, efter han søndag vandt Champions League sammen med sin spanske klub Barcelona.

- Det har været helt fantastisk. Det er noget, jeg har ventet på hele mit liv, da det har været et af mine helt store mål. Nu ser det jo ud til, at jeg skal til at finde mig nogle nye mål, siger Jesper Nøddesbo til tv2.sport.dk

Danskeren blev kampens topscorer med otte mål, og han spillede dermed en afgørende rolle i finalesejren på 27-24 over Ciudad Real.

Helt sindssygt
Jesper Nøddesbo peger dog på Barcelonas målmand, Daniel Saric, som den helt store helt i en kamp, hvor der var tungt pres på catalanernes mål.

- Vi skylder helt sikkert vores målmand Saric en omgang. Det var jo helt sindssygt. Jeg har aldrig set ham stå så godt før, så han hjælper os også godt på vej mod trofæet, siger Nøddesbo.

En lille øl i flyveren...
Barcelona har haft en fantastisk weekend i Champions League. Lørdag aften vandt den catalanske klub Champions League i fodbold, og søndag sikrede klubbens håndboldhold samme titel.

Finalen blev spillet i den tyske by Köln, og hvordan den skal fejres, har danskeren ikke fundet ud af.

- Jeg aner ikke, hvordan man fejrer, at man er blevet Champions League-mester. Det er jo første gang for mig, men mon ikke det bliver til en lille øl i flyveren på vej hjem, siger Jesper Nøddesbo.

0 kommentarer
Vis kommentarer