AGK-profil: KBH et paradis for piger

Niclas Ekberg tager tre år mere med håndboldlokomotivet

Niclas Ekberg tager tre år mere i AG København. (Foto: Lars Poulsen)
Niclas Ekberg tager tre år mere i AG København. (Foto: Lars Poulsen)

AG København får også glæde af Niclas Ekberg i de kommende tre sæsoner.

Den svenske landsholdsspiller har nemlig sat sin underskrift på en kontraktforlængelse med københavnerne.

- Jeg er faldet rigtig godt til i AG København både personligt og sportsligt. Jeg elsker at bo i København og det er fantastisk at være en del af holdet. Jeg får masser af spilletid og udfordringer og næste sæson bliver endnu mere spændende, forklarer han i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Jeg elsker de store målsætninger og dén mentalitet, der er i AG København. Vi har, hvad der skal til for at nå vores mål og jeg glæder mig til de helt store kampe i efteråret, hvor vi jo kommer til at spille Europa Cup i enten pokalvinderturneringen eller Champions League, siger Ekberg.

Han håber, at han sammen med AK København kan gøre rent bord i alle turneringer.

- Jeg vil være med til at vinde det hele. Det har jeg chancen for i AG København i de kommende år, hvor vi både har de individuelle kvaliteter og holdet, der kan løfte de store ambitioner, siger svenskeren, der også har en anden grund til at blive i København.

- Personligt er det næsten perfekt. Min kæreste er rigtig glad for at bo i København, som jo nærmest er et paradis for piger med alle de caféer og shoppemuligheder der er overalt. Det er dejligt, det nu er faldet på plads. Jeg kan se mig selv i AG København i mange år fremover, men lige nu handler det kun om at vinde de to næste kampe og dermed kvalificere os til DM-finalen, siger han.