Jon Dahl undrer sig over 'skruebrækkere'

Fodboldlandsholdets tidligere anfører støtter de boykottende håndboldspillere - og forstår ikke de spillere, der har valgt at bryde solidariteten og stille op for landsholdet

Tidligere landsholdsanfører Jon Dahl Tomasson undrer sig over de spillere, der nu har valgt at stille op for damelandsholdet i håndbold. (Foto: AP)
Tidligere landsholdsanfører Jon Dahl Tomasson undrer sig over de spillere, der nu har valgt at stille op for damelandsholdet i håndbold. (Foto: AP)

De danske håndbolddamer er dybt splittede efter konflikten med Dansk Håndbold Forbund.

Mens langt de fleste landsholdsspillere har sagt nej til at spille på landsholdet efter lønkonflikten med DHF, så har andre som Rikke Skov, Henriette Mikkelsen og Lene Rantala sagt ja til at stille op.

Herrelandsholdets Lars Christiansen sagde i går, at han er rystet over de spilleres valg, og nu bakker Jon Dahl Tomasson, tidligere anfører på fodboldlandsholdet, op om de boykottende spillere.

- Jeg støtter 100 % op om spillerne, for det handler om at stå sammen og bakke hinanden op. Når man havner i en situation som denne, så er det fællesskabet, det handler om, siger Jon Dahl Tomasson, der har siddet i adskillige forhandlinger med DBU.

Præcis som Lars Christiansen går han til angreb på de erfarne spillere, der har valgt at stille op for landsholdet.

- Det er fuldstændig uforståeligt at erfarne og tidligere spillere nu stiller sig til rådighed, og dermed bryder solidariteten. Det kunne jeg aldrig selv finde på at gøre, siger Jon Dahl Tomasson.

Læs også: Pytlick raser på spillere og DHF

Lars Christiansen var i går hård i kritikken af de samme spillere.

- Jeg er lidt rystet over det, de ældre spillere har gang i. Jeg synes, at det er rimeligt uhørt. Det kunne i hvert fald ikke ske på herresiden, og det var ikke nogen, jeg havde den store lyst til at spille med bagefter, sagde Lars Christiansen.