Derfor spiller Line

Æren ved at spille i den røde trøje har betydet mere for FCM’s Line Jørgensen end ’søstersolidaritet’

Line Jørgensen - her i nærkamp med Gro Hammerseng (th.) vil ikke undvære den røde landsholdstrøje. (Foto: Jens Dreisling)
Line Jørgensen - her i nærkamp med Gro Hammerseng (th.) vil ikke undvære den røde landsholdstrøje. (Foto: Jens Dreisling)

Line Jørgensen har sammen med sine lidt mere ukendte medspillere, Malene Dalgaard, Trine Østergaard, Maria Sørensen og Anne Mette Pedersen splittet FC M.

Her har Lærke Møller og Trine Troelsen valgt at tilslutte sig flokken af spillere, som ikke vil gå ned i løn for at være til rådighed for landsholdet.

- Der har været en lidt underlig stemning, men vi viste da mod Viborg, at vi kan glemme uenigheden, når vi trækker i den sorte trøje, siger Line Jørgensen.

- Mit ja er min helt egen beslutning efter at jeg har rådspurgt mig rundt omkring.

- Jeg ser en stor ære i at spille i den røde trøje, og selv om jeg ikke har spillet sammen med ret mange af de nye, er jeg sikker på, at vi nok skal stå sammen, når det gælder, siger Line Jørgensen.

Også i Tvis/Holstebro er holdet blevet splittet, da Ann Grethe Nørgaard som suppleant til spillerforeningens bestyrelse i 11. time følte sig kaldet til at slutte sig til de frafaldende.

Ellers har sæsonens store overraskelse fået Kristina Kristiansen, Sandra Toft og Mette Gravholt i truppen.

I Odense har hverken Christina Aalling og Kathrine Heindahl lade sig påvirke af, at holdkammerater som Pernille Larsen og Kamilla Kristensen er ’hoppet af’.