Spellerberg satser på hurtigt comeback

KIF Koldings Bo Spellerberg er optimistisk om sin skade og deltagelsen ved EM i håndbold i januar. Bagspilleren håber at blive klar til årets sidste ligakamp.

Bo Spellerberg håber stadig at komme med til EM. (Foto: Ernst van Norde.
Bo Spellerberg håber stadig at komme med til EM. (Foto: Ernst van Norde.

Håndboldspilleren Bo Spellerberg vælger at se på de positive sider, efter at han har brækket den yderste knogle på højre lillefinger med tre-fire ugers pause til følge.

KIF Kolding-spilleren forventer at gå glip af klubbens tre næste ligakampe, blandt andet topkampen mod Bjerringbro-Silkeborg, men EM i Østrig til januar er ikke i fare.

- Nu har jeg to uger, hvor jeg kan træne fysisk grundtræning, hvilket vi ikke har kunnet siden opstartsfasen. Jeg kan ikke forestille mig, at timingen ryger så meget på tre uger, så jeg håber at være i superform den 30. december, og så vil jeg formentlig også være det i januar, hvis der bliver brug for mig, siger Bo Spellerberg.

Dagen før nytårsaften spiller KIF Kolding årets sidste kamp på hjemmebane mod AaB Håndbold, og her satser bagspilleren på at gøre comeback.

- Det er selvfølgelig altid ærgerligt at sidde ude, specielt når vi skal til Bjerringbro. På den anden side har vi været igennem nogle perioder med seks kampe på tre uger. Men det er ærgerligt lige nu, når vi lige har fået en afklapsning, og vi forhåbentlig skal rejse os. Så vil man gerne bidrage, siger Bo Spellerberg.

KIF Kolding tabte lørdag stort til FCK Håndbold i semifinalerne af pokalturneringen, hvor Bo Spellerberg var med, inden fingeren var konstateret brækket. Det skete dog allerede torsdag under træning i klubben.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere