FCK kvaste Kolding-hold uden rytme

Sløjt Kolding-hold blev totalt kørt over af FCK Håndbold, der er klar til klubbens første pokalfinale på herresiden

FCK spillede sig sikkert i pokalfinalen, hvor de den 2. januar møder BSV (Foto: Lars Poulsen)
FCK spillede sig sikkert i pokalfinalen, hvor de den 2. januar møder BSV (Foto: Lars Poulsen)

Hvordan det i begyndelsen af sæsonen lykkedes for KIF Kolding at score 39 gange mod FCK Håndbold, stod og blafrede som noget af en gåde over Frederiksberg Opvisningshal lørdag eftermiddag.

For her kvaste hjemmeholdet fra FCK de danske mestre fra Kolding med cifrene 33-21 i semifinalen i landspokalturneringen, Nordea Cup. Det betyder, at årets pokalfinale bliver et anliggende mellem Bjerringbro-Silkeborg og FCK Håndbold. Det er FCK-herrernes første pokalfinale nogensinde.

Der var stort set ikke det element i kampen, som gæsterne fra Kolding kunne kigge tilbage på og være tilfredse med. Holdet manglede rytme i både forsvar og angreb. Defensivt var holdet blottet for aggressivitet og lod FCK's gode skytter komme alt for tæt ind under mål og afslutte. Der var ingen vilje til at lave returløb, og i angrebet blev der afsluttet dårligt og spillet alt for individuelt.

I den sidste havdel af anden halvleg var der deciderede opløsningstendenser at spore hos KIF Kolding, der famlede med at komme til fornuftige afslutninger over for et godt FCK-forsvar, som dannede grundlag for mange kontrascoringer til hjemmeholdet.

Pokalfinalen afvikles den 2. januar.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere