Endnu en håndboldklub lukningstruet

Fredericia HK har præsenteret et overskud, men alligevel er klubben i store problemer og risikerer at måtte lukke ned i 2010

Fredericia HK er ligesom GOG lukningstruet. (Arkivfoto: Andreas Szlavik)
Fredericia HK er ligesom GOG lukningstruet. (Arkivfoto: Andreas Szlavik)

Frederica HK går mod strømmen af dårlige regnskaber i dansk håndbold og præsenterer et overskud på 693.000 kroner. Det er klubben tilfreds med, men de ansvarlige render ikke rundt med hænderne over hovedet af den grund, for klubben har likviditetsproblemer. Og det kan ende med, at Frederica HK Elite må give op næste år.

- Vi skal fra FHK Elite heller ikke forsøge med dette overskud at skjule faktum, at hvis ikke vi får skabt ekstra likviditet og den opbakning, som vi har brug for økonomisk, vil elitehåndbold i Fredericia også være slut i 2010, står der i en pressemeddelelse fra klubben.

Læs også: GOG i historisk krise

Lars Hoffman fra klubbens bestyrelse uddyber:

- Vores fremadrettede budgetter er lagt før finanskrisens indtog. Vi kæmper hver måned og hver dag for at få det til at hænge sammen, men vi har mistet flere af vores samarbejdspartnere. Virksomhederne er pressede, og det første sted, de kan spare, er på sponsorater, siger Lars Hoffmann.

Fredericia HK ligger i øjeblikket på en 11.-plads i CBB Mobil Ligaen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere