Bo Spellerberg skuffet trods superresultat

Bo Spellerberg ærgrer sig over, at KIF Kolding ikke formåede at udnytte chancerne i slutminutterne til at banke storklubben Ademar Leon i Champions League

Bo Spellerberg var skuffet efter kampen i Spanien. (Arkivfoto: Andreas Szlavik)
Bo Spellerberg var skuffet efter kampen i Spanien. (Arkivfoto: Andreas Szlavik)

KIF Kolding hev et fornemt 30-30-resultat hjem i Champions League mod den spanske storklub Ademar Leon. Men holdets profil Bo Spellerberg er alligevel ikke helt glad.

- Det er fint at komme herfra med et point, men det er surt, når vi faktisk har chancerne i slutfasen til at vinde, så det er jeg lidt skuffet over. Men man skal ikke brokke sig over et uafgjort udebaneresultat mod Ademar Leon, siger Bo Spellerberg.

Han er især tilfreds med spillet efter pausen, hvor KIF Kolding fik hentet en spansk føring og tilmed bragt sig foran.

- Det er en svær udebane, og der er pres på. Vi har en kontra og en overtalsperiode, som vi desværre ikke fik udnyttet. Men så har vi andre perioder, hvor vi havde heldet og dygtigheden, for eksempel scorede Kasper Søndergaard et vigtigt mål fra en spids vinkel, som vi måske ikke burde have scoret på, så marginalerne veksler lidt frem og tilbage. Men alligevel synes jeg måske lidt, at det burde have været faldet ud til vores fordel, siger han.

Med sejren ligger Kolding godt til i kampen for at spille sig videre fra det indledende gruppespil i Champions League.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere