Eksperter: Tag Kasper med, Wilbek

Der mangler styrke på det danske håndboldlandshold, vurderede landstræner Ulrik Wilbek efter Super Cup. Denne styrke skal findes i GOG, mener håndboldeksperter

Kasper Nielsen kan forstærke landsholdet, siger eksperterne. (Foto: Lars Poulsen)
Kasper Nielsen kan forstærke landsholdet, siger eksperterne. (Foto: Lars Poulsen)

GOG's Kasper Nielsen bør få en chance, når landsholdet i håndbold drager mod EM i Østrig. Det vurderer håndboldeksperterne Bent Nyegaard og Klavs Bruun Jørgensen.

Vurderingen er baseret på landstræner, Ulrik Wilbeks, egen udmelding om, at der mangler styrke på landsholdet, og i den kategori er GOG-klippen det bedste kort.

- Hvis Ulrik mener, at holdet mangler fysisk styrke, kan jeg ikke give ham et bedre råd end at tage Kasper Nielsen med. Hvis man kigger rundt i ligaen, så ligger han jo lige for. Kasper er rent fysisk vel det stærkeste eksemplar, vi har. Han er simpelthen en kaliber for sig, og Wilbek bør give ham en chance, siger Bent Nyegaard.

Han bakkes op af Klavs Bruun Jørgensen.

- Kasper er bestemt værd at tage med til EM. Han har vist den fornødne styrke, og hvis han holder den form, han er i nu, er han klart et emne.

Hovedpersonen selv er klar til at gå i kamp for Danmark, hvis chancen byder sig.

- Jeg føler mig i fysisk god form og har ingen dumme skader, så hvis chancen byder sig til, at jeg kan komme med til EM, siger jeg glædeligt ja, siger Kasper Nielsen.

Ulrik Wilbek vil ikke deltage i spekulationerne om, hvorvidt Kasper Nielsen er inde i billedet til den kommende trup.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere