Lars R: Der var ingen håndmadder

- Det var en kamp lige efter mit hovede, siger Tvis-fløjen efter den dramatiske kamp mod AaB

Det er klart, at man er oppe at køre efter sådan en kamp, siger Lars Rasmussen efter eftermiddagens drama (Foto: Ernst van Norde)
Det er klart, at man er oppe at køre efter sådan en kamp, siger Lars Rasmussen efter eftermiddagens drama (Foto: Ernst van Norde)

- Der var ingen håndmadder, fastslår Lars Rasmussen efter dagens dramatiske håndboldligakamp i Holstebro mellem Tvis og AaB, hvor Tvis fik annulleret et sejrsmål på tremeterkast efter tid.

I stedet står resultatet 32-32 ved magt – i hvert fald indtil en behandling af den protest, Tvis overvejer at indsende.

- Det er klart, at man er lidt oppe at køre efter sådan en afslutning, siger Lars Rasmussen, der straks efter annulleringen af målet røg i diskussion med AaB-fløjen Jan Lennartsson.

- Og så kom Magnus Gustafsson flyvende og gav mig et skub, og så er det klart, at jeg skubber igen. Det gør man jo. Alle er oppe at køre og forsøger at påvirke dommerne i sådan en situation. Men der var ingen håndmadder, og 30 sekunder efter var vi gode venner igen og gav hinanden et kram, siger Lars Rasmussen, der også forklarer det sidste kast i kampen.

- Der står 59.59 på uret, og vi spørger, om vi SKAL lade tiden løbe, eller om vi må skyde. Det siger dommerne, at vi gerne må. Det gør Joacim Ernstsson så lynhurtigt, og det tager jo ikke et sekund at kaste den i mål, men dommerne vælger alligevel at annullere målet, og det er jo ærgerligt.

- Men unaset hvad, var det fed kamp. Det var intenst, spændende, dramatisk og god håndbold. Det var lige en kamp efter mit hovede, siger Lars Rasmussen til ekstrabladet.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere