Danmark tabte - Tyskland vandt Super Cup

Det danske herrelandshold i håndbold tabte den sidste kamp 26-30 til Tyskland ved træningsturneringen Super Cup. Tyskland vandt dermed turneringen foran Danmark

Kasper Søndergaard er ved at få revet hovedet af, da Danmark mødte Tyskland søndag i Super Cup i Hannover i Tyskland. (Foto: Lars Poulsen)
Kasper Søndergaard er ved at få revet hovedet af, da Danmark mødte Tyskland søndag i Super Cup i Hannover i Tyskland. (Foto: Lars Poulsen)

Stemningen var helt i top på et udsolgt TUI Arena i Hannover, da det danske herrelandshold i håndbold tabte 26-30 til værterne Tyskland i Super Cup, som dermed vandt hele træningsturneringen.

Mens Danmarks vandt sine to første kampe ved Super Cup overbevisende, så var det fra start tydeligt, at tyskerne ville være en langt større mundfuld med massiv støtte fra lægterne. Der var også tale om en reel finale, da vinderen af kampen ville vinde Super Cup samlet.

Tyskland skruede tempoet op i slutningen af første halvleg, scorede fem mål i træk og gik til pause med en føring på 16-12. Danskerne havde ellers fulgt godt med de toptændte tyskere, men var hele tiden et gear eller to bagefter værterne i anden halvleg.

For anden dag i træk viste Lars Christiansen flot spil fra fløjen og blev kampens topscorer med ni mål. Danmarks anden fløj Hans Lindberg, stregen Michael V. Knudsen og Kasper Søndergaard holdt også fanen højt, mens Bo Spellerberg, Daniel Svensson og Mikkel Hansen var et stykke fra deres topniveau.

Danmark kan forud for EM i Østrig til januar tage meget med videre fra de tre kampe i Super Cup. Blandt andet et effektivt offensivt forsvar, som lørdag smadrede Norge på en halvleg. Men det danske forsvar af EM-guldet fra 2008 kræver, at holdet ikke lader modstanderne få så mange lette mål, som tyskerne fik kort før pausen, hvor de grundlagde sejren.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere