Børnesygdomme i dansk forsvar

Torsten Laen er ikke tilfreds med forsvarsspillet mod Tyskland, som vandt over Danmark i den afgørende kamp ved træningsturneringen Super Cup.

Torsten Laen (tv.) og Lars Jørgensen i det danske centerforsvar i kampen mod Norge lørdag. (Foto: Lars Poulsen)
Torsten Laen (tv.) og Lars Jørgensen i det danske centerforsvar i kampen mod Norge lørdag. (Foto: Lars Poulsen)

Naivt dansk angrebsspil i overtal, nemme tyske kontrascoringer og et dansk forsvar, som stadig ikke er spillet helt sammen. Torsten Laen har ikke svært ved at se manglerne på det danske herrelandshold, som søndag blev besejret af værterne Tyskland ved træningsturneringen Super Cup.

- Mod slutningen af første halvleg var der lidt for mange børnesygdomme i forsvaret. Vi lavede også nogle dumme angreb, som gjorde, at de fik nogle nemme kontramål. Og så slog de os lidt på fysikken, og det skulle de ikke have lov til. Og så må vi aldrig tabe en periode lige inden pausen med 0-4. Det må ikke ske, og det er altid svært at komme tilbage fra, siger Torsten Laen.

Med på et afbud
Stregspilleren kom med på et afbud til Super Cup, da René Toft Hansen blev skadet. Torsten Laen føler, at det alt i alt gik lidt blandet for ham.

- Før i dag var jeg rigtig godt tilfreds. Jeg synes, at jeg har markeret mig godt i både angreb og i forsvar i de to første kampe. I dag kom jeg også godt fra start, men jeg havde lidt utur i den.

- Jeg brændte et enkelt skud, og der var også nogle indspil til stregen, jeg ikke fik fat i. Det kan godt være, at det påvirkede mig for meget, og så sad jeg ude det meste af anden halvleg, siger Torsten Laen, der håber at blive udtaget til EM i Østrig til januar.

Danmark blev nummer to ved Super Cup efter sejre over Sverige og Norge.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere