Verdens bedste skifter klub

Nikola Karabatic skifter fra de tyske mestre Kiel til Montpellier i hjemlandet Frankrig

Nikola Karabatic har været i Kiel siden 2005 og har bl.a. vundet fire mesterskaber og en enkelt Champions League-titel. (Foto: Getty Images)
Nikola Karabatic har været i Kiel siden 2005 og har bl.a. vundet fire mesterskaber og en enkelt Champions League-titel. (Foto: Getty Images)

Verdens bedste håndboldspiller skifter klub.

Franskmanden Nikola Karabatic forlader som ventet de tyske mestre THW Kiel og vender hjem til Montpellier, som han spillede for i fem sæsoner inden skiftet til Kiel i 2005.

Det har længe været den 25-årige franskmands eget ønske, hvilket han bl.a. har skrevet om på sin hjemmeside, og i dag gjorde Kiel skiftet officielt. Den slovenske højrefløj Vid Kavticnik følger i øvrigt med Karabatic til Montpellier.

Begge havde kontrakter, der løb frem til 2012, men Kiel har alligevel måttet lade dem forlade klubben - mod en passende økonomisk kompensation, naturligvis!

Serberen Momir Ilic fra Gummersbach og Christian Spenger fra Magdeburg er allerede handlet ind som afløsere på kontrakter af henholdsvis fire og tre års længde.

Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen