Håndboldtalent kvæstet i bilulykke

Tvis Holstebros 19-årige målmand Sandra Toft, som har været udtaget til landsholdet, er blevet alvorligt kvæstet i en bilulykke

Sandra Toft er et af de mange store talenter i dansk kvindehåndbold, og hun har bl.a. været ungdoms-europamester. (Foto: Ole Frederiksen)
Sandra Toft er et af de mange store talenter i dansk kvindehåndbold, og hun har bl.a. været ungdoms-europamester. (Foto: Ole Frederiksen)

Et af landets største håndboldtalenter, 19-årige Sandra Toft fra Team Tvis Holstebro, blev torsdag alvorligt kvæstet, da hun kørte galt i en soloulykke ved Give.

Den talentfulde målvogter, som tidligere på året var udtaget til Jan Pytlicks landshold, var på vej fra familiens hjem på Sjælland til Holstebro, da hun mistede herredømmet over bilen.

Bilen trillede rundt, og Sandra Toft blev bragt til Vejle Sygehus, hvor hun fortsat undersøges for skader.

- På mirakuløs vis slap hun fra ulykken med livet i behold, men med flere alvorlige kvæstelser. Hun har brækket en knogle i nakken og har begge arme og hænder i gips på grund af eventuelle brud. Desuden har kroppen fået mange knubs og rifter. Alle i Team Tvis Holstebro ønsker det bedste for Sandra og tænker meget på hende.

- Det er endnu for tidligt at sige noget om, hvornår hun kan vende tilbage til håndbolden, skriver klubben på sin hjemmeside.

Team Tvis Holstebro er just rykket op i håndboldligaen.

0 kommentarer
Vis kommentarer