Håndboldprofiler forlader Slagelse

Slagelse FH må vinke farvel til spiller-kvartet, der nægter at gå ned i løn

Slagelses-leder Bjarne Stenbæk må se sit hold smuldre. (Foto: Jan Sommer)
Slagelses-leder Bjarne Stenbæk må se sit hold smuldre. (Foto: Jan Sommer)

Fire spillere i Slagelse FH forlader omgående klubben, da de ikke vil gå 25 procent ned i løn i forbindelse med klubbens økonomiske krise. Blandt de fire er to af klubbens flittigste målscorere, Mette Gravholt og Beth Jørgensen. Det skriver sjaellandske.dk.

Efter et møde med Håndbold Spiller Foreningen meddelte de fire spillere, at de ikke ønsker at gå de 25 procent ned i løn, som klubben har bedt dem om i forsøget på at afværge den økonomiske krise.

- Det er korrekt, at jeg i dag er blevet ringet op af Mette Gravholt, Beth Jørgensen, Helene Bruhn Jørgensen og Stine V. Petersen, som meddelte, at de ønsker at få ophævet deres kontrakter, så de kan spille for en anden klub, bekræfter Bjarne Stenbæk, daglig leder i Slagelse FH, overfor Sjællandske.

Stregspilleren Mette Gravholt og playmakeren Beth Jørgensen har i første del af turneringen været Slagelse FH's store profiler og har scoret mere end hver tredje af de mål, som klubben har scoret hidtil i håndboldligaen.

- Vi er naturligvis kede af deres beslutning, men er nødt til at respektere det, da de også har en privatøkonomi, som skal løbe rundt. Men det er da en rigtig øv-situation, fortæller en tydelig ærgerlig Bjarne Stenbæk.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere