Wilbek og co. gjorde rent bord

Det danske herrelandshold i håndbold vandt søndag træningsturneringen Interwetten Cup i Østrig efter en 25-24-sejr over Kroatien

Det danske håndboldlandshold tog tre sejre ud af tre mulige ved træningsturneringen i Østrig. (Foto: Jens Dresling)
Det danske håndboldlandshold tog tre sejre ud af tre mulige ved træningsturneringen i Østrig. (Foto: Jens Dresling)

Herrelandsholdet i håndbold sejrede søndag for tredje gang ud af tre mulige ved træningsturneringen Interwetten Cup i østrigske Graz.

Det skete med en sejr på 25-24 over de kommende VM-værter fra Kroatien efter en 16-12-pauseføring, og resultatet betød naturligvis, at danskerne også vandt turneringen efter sejre over Østrig og Egypten.

I fraværet af en skadet stregspiller Jesper Nøddesbo fik konkurrenten Torsten Laen rigeligt med spilletid til at vise sig frem på landsholdet, og spilleren fra Champions League-vinderne Ciudad Real gjorde opmærksom på sig selv med seks mål.

Især i kontraspillet var danskerne i første halvleg effektive mod kroaterne, som ligesom Danmark manglede en del af profilerne.

Blandt andet var det tydeligt at se, at Kroatien var uden verdensstjernen Ivano Balic i angrebsspillet, selvom de nærmede sig et udlignende mål det meste af anden halvleg.

VM-slutrunden i Kroatien spilles i januar 2009.