Annonce:
Annonce:

Pytlick og pigerne er landet

Damelandsholdet er ankommet til Skopje, hvor de den kommende uge tager fat på EM-slutrunden

Landstræner Jan Pytlick og Josephine Touray i færd med at ordne bagagen i Skopjes lufthavn. (Foto: Lars Poulsen)
Landstræner Jan Pytlick og Josephine Touray i færd med at ordne bagagen i Skopjes lufthavn. (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Håndbold

SKOPJE (ekstrabladet.dk): Der blev gabt jævnt og hårdt, for adskillige af pigerne måtte tidligt op for at nå de jyske fly, så de kunne dumpe ned i Københavns Lufthavn i Kastrup og være klar til incheckning allerede kl. 08.30 i morges.

Men nu er de - med et hurtigt bump i Budapest - landet i Skopje, hvor Jan Pytlick første gang har mulighed for at herse med truppen i tidsrummet mellem kl. 18 og 20 i aften.

Landstræneren forsøger dog at få flyttet træningen til så sent som muligt, så truppen har mulighed for at få hængt stang- og træningstøj på de rette bøjler på Hotel Continental i den makedonske hovedstad, hvor temperaturen omkring kl. 15 vel rundede behagelige 10 grader og måske en lille sjat mere.

Annonce:

Den danske trup har været forudseende og arbejdet benhårdt på at rykke ind på hotellets tredje etage, der ifølge alle bulletiner fra danske klubtrænere og massør Allan Poulsen er dén, der er nået længst gennem den makedonske renovering op til EM.

Salt og chili - intet hit
Den talende fynske massør ankom allerede i går for at gafle de bedste værelser til de danske piger, der først skal i aktion mod Frankrig onsdag aften. Men på grund af et tidligt teknisk møde rykkede DHF afgangen til EM-slutrunden frem fra mandag til søndag, hvilket giver en dags ekstra træning i spillehallen Boris Trajkovski.

Spillerne blev i lufthavnen modtaget af to kvinder i folkedragter, der donerede blomster til truppen og bød på franskbrøds-stykker til at dyppe i salt og chili - at dømme efter afsætningen ikke det helt vilde hit. Imens blev bagagen transporteret fra fly til bagagebånd på en gummivogn spændt efter en bedaget Ferguson 25!

Annonce:

Det danske hold skal op i en lidt højere kadence, hvis holdet skal slå hhv. Frankrig, Ungarn og Rumænien onsdag, fredag og søndag, inden der - forhåbentlig - er afgang til mellemrunden i Ohrid.

Eneste lille spørgsmålstegn ved træningen i aften er stregspilleren Kamilla Kristensen, der stod over haltræningen i den danske lejr i fynske Vissenbjerg, men i aften skal være i stand til at træne med for næsten fuld skrue.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: