Annonce:
Annonce:

Dansk debutant drømmer om VM

Landstræner Ulrik Wilbek roste Henrik Knudsen efter 30-26-sejren over Egypten, men debutanten føler sig meget langt fra en plads i Wilbeks VM-trup

Henrik Knudsen drømmer om at spille sig ind på Wilbeks VM-hold. (Foto: Jens Dresling)
Henrik Knudsen drømmer om at spille sig ind på Wilbeks VM-hold. (Foto: Jens Dresling)
Annonce:
Følg Håndbold

Henrik Knudsen fik lørdag sin debut for de danske håndboldherrer. Selv om den 26-årige playmaker fik ros af landstræner Ulrik Wilbek efter 30-26-sejren over Egypten ved træningsturneringen Interwetten Cup, så tør Knudsen ikke tro på, at han kan spille sig ind i varmen til VM i januar.

- Jeg tænker ikke på VM. Lige nu tænker jeg på at vise, hvad jeg kan nu og her, for gør jeg ikke det, så er der ikke noget, der hedder VM for mig, siger Henrik Knudsen til Ritzaus Bureau.

- Det vil være en drøm at komme med til VM. Når man spiller på landsholdet, vil man også gerne med til slutrunderne, men det er en længere proces, og der er mange, der er mere rutinerede og mere erfarne end mig, fortsætter Henrik Knudsen, som til daglig spiller i den tyske 2. Bundesliga for Emsdetten.

- Planerne er, at jeg skal spilles ind på holdet som reserveplaymaker, og den rolle er jeg superglad for. Der er hård konkurrence på playmakerpladsen, men jeg håber på at komme med til næste træningssamling, fortæller Knudsen, der blev delt dansk topscorer mod Egypten med fire scoringer.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Med jobcentrene har politikerne skabt en mur mod den sunde fornuft
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: