Wilbek tilfreds efter Egypten-test

Håndboldherrernes landstræner, Ulrik Wilbek, var efter lørdagens 30-26-sejr over Egypten ved Interwetten Cup i Østrig ganske tilfreds med den hårde test

Ulrik Wilbek var tilfreds. (Foto: Lars Krabbe)
Ulrik Wilbek var tilfreds. (Foto: Lars Krabbe)

Ulrik Wilbek fik ifølge ham selv en del ud af herrelandsholdets 30-26-sejr over Egypten ved håndboldturneringen Interwetten Cup i Østrig.

- Bredden er god. Det har vi hele tiden været klar over. Det, der er afgørende nu, er, hvem der slår til i de her kampe. Og det så vi nogle, der gjorde i dag, og andre, der ikke gjorde, sagde Ulrik Wilbek til Ritzaus Bureau efter lørdagens sejr.

- Kampen var intensiv som en VM-kamp, og samtidig var der en del ondskab spillerne imellem. Der blev taget og givet, og det var muligt at vurdere, hvad spillerne kan holde til, forklarede Wilbek.

Landstræneren fremhævede blandt andre den 19-årige målmand Niklas Landin fra Bjerringbro-Silkeborg samt Henrik Knudsen fra tyske Emsdetten.

- Niklas Landin stod flot. Og så kom Henrik Knudsen ind og spillede en god kamp. Ham og Bo Spellerberg fik godt styr på angrebsspillet efter en skidt indledning, mente Wilbek.