Skov: Nederlag betyder ikke så meget

Rikke Skov håber, at Viborg tager ved lære af de fejl, der blev begået i Champions League-nederlaget til Krim fra Ljubljana

Rikke Skov og Viborg lukkede 38 mål ind i lørdagens Champions League-kamp i Ljubljana. (Foto: Claus Bonnerup)
Rikke Skov og Viborg lukkede 38 mål ind i lørdagens Champions League-kamp i Ljubljana. (Foto: Claus Bonnerup)

Viborg-spillerne stod tilbage med en ny fornemmelse efter lørdagens 34-38-nederlag til Krim i Ljubljana. Holdet tabte for første gang i sæsonen, men det ser landsholdsbacken Rikke Skov nu ikke som nogen katastrofe.

- Mit mål har aldrig været at gå ubesejret igennem turneringen. Hvis bare vi står øverst til sidst, så betyder det ikke så meget, hvem vi har tabt til eller vundet over undervejs, sagde hun til Ritzau efter kampen.

Hun mente, at nederlaget mest af alt var viborgensernes egen skyld. De danske mestre lod sig rive med i den hektiske kamp, hvor bolden suste frem og tilbage mellem de to mål.

- Vi løb for dårligt retur, og det gik nok lidt for hurtigt undervejs. Selv om vi skal komme hurtigt af sted, når vi får bolden, skal vi også slå koldt vand i løbet, fordi vi har nemt ved at score i det etablerede angrebsspil. Vi skal være lidt mere smarte og bruge kræfterne rigtigt, så vi ikke løber os selv trætte, sagde venstrebacken efter kampen.