FCK tabte sensation på gulvet

FCK Håndbolds herrehold førte med syv mål med 17 minutter tilbage af Champions League-kampen mod Hamburg, men københavnerne tabte modet og kampen

FCK's Jacob Bagersted i et gennembrud. (Foto: AP)
FCK's Jacob Bagersted i et gennembrud. (Foto: AP)

17 minutter før tid førte de danske mestre ellers sensationelt med syv mål mod HSV Hamburg, men siden scorede løverne kun fire gange, så hjemmeholdet slap med skrækken og vandt 29-27 i Champions League

Det var et smart taktisk træk fra HSV's træner Martin Schwalb, som skiftede fra 6-0 til 5-1 med Hans Lindberg fremme, som FCK aldrig fandt et modtræk overfor.

Når det endeligt lykkedes at komme på skudhold brændte FCK, men alligevel var holdet på vinderkurs med fem minutter tilbage takket været en to måls føring.

Men unge Jacob Bagersted missede to oplagde fra stregen, så han blev skurk og HSV's indskiftede svenske målmand Per Sandström helt.

- Vi brændte og brændte og mig selv inklusiv, sagde en ærlig landsholdsfløj Hans Lindberg.

- Jeg kan ikke huske, at jeg har spillet dårligere kamp for Hamburg, men alligevel fik jeg scoret et par ret så afgørende mål.

- Vi ville bare ikke tabe, og det var det, som fik os tilbage i kampen, siger Hans Lindberg, som sammen med holdkammeraterne med sejren blev gruppevinder.

FCK kan stadig selv bestemme, om man vil med som to'er i puljen, men det kræver, at man holder slovakiske Tatran Presov bag sig.