FCK-profil på banen efter træthedsbrud

FCK er pressede af skader, så den tidligere svenske landsholdsspiller Pelle Linders sæsondebuterer i mod Hamburg i Champions League efte ret træthedsbrud

Pelle Linders er klar igen. (Foto: Lars Poulsen)
Pelle Linders er klar igen. (Foto: Lars Poulsen)

FCK's danske håndboldmestre er så presset af skader, at den tidligere svenske landsholdsspiller Pelle Linders efter kun to gange træning i aften må sæsondebutere i Champions League-opgøret ude mod HSV Hamburg.

Den stærke stregspiller, der få uger før sæsonstarten pådrog sig et træthedsbrud i den ene fod, forventer, at han kun skal være supplement for den unge Jacob Bagersted.

- Jeg skal vel ind fem minutter i hver halvleg siger Pelle Linders, der har haft store problemer med at blive klar, fordi en muskel med forbindelse fra knæet til foden er blevet for stram.

Mens Pelle Linders og FCK er af sted til Hamburg blev en anden af mestrenes mange svenskere, landsholdsfløjen Fredrik Lindahl opereret i den ene skulder.

Selv om det ikke er venstrehåndsskyttens skudarm kan denne forvente fem måneders pause, så det er næsten ingen tid, når FCK skal vente en måned på sin håndskadede anfører Martin Boquist