Boldsen stopper på landsholdet

Den tidligere anfører på håndboldlandsholdet Joachim Boldsen har spillet sin sidste kamp i rødt og hvidt

Joachim Boldsen har valgt at indstille sin landsholdskarriere efter ti år i rødt og hvidt. (Foto: Jens Dresling)
Joachim Boldsen har valgt at indstille sin landsholdskarriere efter ti år i rødt og hvidt. (Foto: Jens Dresling)

En af håndboldlandsholdets største profiler gennem de seneste års sportslige optur Joachim Boldsen stopper på landsholdet. Det meddelte den tidligere landsholdsanfører tirsdag morgen.

- Det er naturligvis med stærkt blandede følelser, jeg har truffet dette valg, forklarer Boldsen til Dansk Håndbold Forbunds, hjemmeside.

- Jeg har haft ti fantastiske år på landsholdet, og kommer til at savne samværet med drengene enormt. Men jeg føler, det er rigtigere at sige fra end at løbe rundt med en følelse af, at man ikke kan få tingene til at gå op i en højere enhed, lyder det fra Barcelona-spilleren, der overbragte nyheden til landstræner Ulrik Wilbek her til morgen.

- Efter OL har jeg været i tæt dialog med Joachim om hans landsholdsfremtid, så jeg kan ikke sige, hans beslutning kommer overraskende, men ikke desto mindre er jeg som træner ked af at skulle sige farvel til en profil af hans dimensioner. Ikke mindst i forhold til den rolle, Joachim spiller uden for banen, siger Wilbek til håndboldforbundets hjemmeside.

Boldsen debuterede i 1998 og nåede 186 kampe i landsholdstrøjen. På trods af sit farvel, så lader han døren stå en anelse på klem for flere kampe.

- Det er da klart, at jeg ikke er den, der lader drengene i stikken, hvis der på et tidspunkt er brug for, at jeg træder til igen. Så kan vi altid snakke om det. Men som udgangspunkt har jeg spillet min sidste landskamp.

kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen