BSV får nej til at stjæle Klavs Bruun

Tvis Holstebros direktør, Jakob Jørgensen, afviser BSVs tilnærmelser og fortæller, at Klavs Bruun ikke er på vej væk fra den vestjyske håndboldklub

BSV kan godt glemme alt om at stjæle Tvis Holstebro-træneren Klavs Bruun over på deres trænerbænk. (Foto: Lars Poulsen)
BSV kan godt glemme alt om at stjæle Tvis Holstebro-træneren Klavs Bruun over på deres trænerbænk. (Foto: Lars Poulsen)

Håndboldligaens Joakim von And alias den store midtjyske fiasko Bjerringbro Silkeborg kan godt glemme alt om at stjæle Tvis Holstebros succesfulde træner Klavs Bruun Jørgensen.

Det fastslår vestjydernes direktør Jakob Jørgensen efter at have erfaret, at Bjerringbro Silkeborg i bestræbelserne på at finde en afløser for den afgående træner og kommende manager Carsten Albrektsen har henvendt sig Tvis Holstebro-træneren.

Storfavoritten
Den tidligere landsholdsspiller, som tidligere har stået i spidsen for AG København og efter en uforståelig fyring fungeret som assistent i Nordsjælland, var ’ifølge rygterne ’ storfavorit til at overtage jobbet i den pengestærke klub.

Carsten Albrektsen blev som bekendt syg af stress i starten af slutspillet, som endte med, at de dobbelte DM-sølvvindere og ligeledes dobbelt Champions League-deltager røg ud, inden det blev sjovt og i næste sæson ikke skal spille europæisk.

– Vi slipper ikke Klavs Bruun Jørgensen i utide, siger Jakob Jørgensen.

Se også: Tvis fik franske tæsk

– Nu har BSV heller ikke kontaktet os, så jeg ved da heller ikke, om det bliver aktuelt med at fortælle, at Klavs Bruun Jørgensen ingen steder skal..

– Vi har en kontrakt, siger Jakob Jørgensen, der på transfermarkedet har haft travlt med at opfylde trænerens ønske om at samle så mange som muligt fra det tidligere U 21 VM-sølvhold.

Således vil Århus’ topscorer Simon Birkefeldt samt Skanderborg målmand Jonas Hansen slutte sig til trioen Patrick Wiesmach, Magnus Bramming og Michael Damgaard.

Se også: Tvis-træner: EHF-triumf vil være historisk

Sidstnævnte sad ude med karantæne, da Tvis Holstebros drøm om en plads i den nye EHF Cup Final 4-finale ikke gik i opfyldelse, da værterne Nantes viste sig at være en være for stor en mundfuld uden den karantæneramte topscorer.

Modsat så mange andre før ham fik landsholdsspilleren ikke ophævet sin karantæne for et rødt kort i sidste sekund af den ren danske kvartfinale mod KIF Kolding København.

0 kommentarer
Vis kommentarer