FCK henter stortalent

20-årige Jacob Bagersted har den rette indstilling til håndbold, og derfor har FCK-træner Magnus Andersson hentet ham i Ajax Heroes

Magnus Andersson glæder sig til at få Jacob Bagersted under sine vinger til sommer. (Arkivfoto: Thomas Wilmann)
Magnus Andersson glæder sig til at få Jacob Bagersted under sine vinger til sommer. (Arkivfoto: Thomas Wilmann)

Han har spillet et hav af ungdomslandskampe - og sågar tre kampe for A-landsholdet - og nu skifter fløjspilleren Jacob Bagersted fra den næstbedste til den bedste række.

De næste tre år tørner han ud for FCK Håndbold, der mandag offentliggjorde, at man har skrevet kontrakt med den talentfulde spiller.

- Jacob er en ung, fysisk stærk stregspiller med et meget stort udviklingspotentiale. Det er også en person med den rette indstilling til håndbolden, så jeg ser frem til at have ham i truppen, siger cheftræner Magnus Andersson på klubbens hjemmeside.

Kontrakten træder i kraft 1. juli 2008.

- Jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af FCK-truppen, der er en af landets absolut bedste. At få lov til at spille under Magnus Andersson bliver en oplevelse og en stor udfordring, og med en spiller som Pelle Linders som sparringspartner, så kan jeg ikke ønske mig mere. Jeg er sikker på, at jeg kan udvikle mit spil endnu mere i FCK, og jeg ser frem til at til at spille om medaljer i fremtiden, siger Jacob Bagersted.