Slagelse smidt ud af 2. division

Fremtiden for kvindehåndbolden i Slagelse ser sort ud, efter at Dansk Håndbold Forbund har smidt klubbens hold i 2. division ud af turneringen

Opløsningen er tiltagense i Slagelse, hvor Anja Andersen er på vej væk og andetholdet nu smidt ud af 2. division. (Arkivfoto: Kim Agersten)
Opløsningen er tiltagense i Slagelse, hvor Anja Andersen er på vej væk og andetholdet nu smidt ud af 2. division. (Arkivfoto: Kim Agersten)

Slagelse FH blev onsdag smidt ud af håndboldens 2. division, fordi kvindeholdet i weekenden for anden gang i sæsonen ikke mødte op til en kamp - denne gang mod Øresund.

Meddelelsen blev leveret på telefonen af Dansk Håndbold Forbunds (DHF) turneringsudvalg, som torsdag vil overbringe afgørelsen på skrift.

- Vi havde da regnet med, at de (DHF, red.) tog hensyn til de lidt specielle forhold omkring sygdom og karantæner, som betød, at vi var nødt til at melde afbud. Derudover havde vi også pointeret, at vi i mere end en uge havde forsøgt at få flyttet kampen mod Øresund, men det ville de ikke, siger Tommy Hedemann, næstformand i Slagelse FH og ansvarlig for 2. divisionsholdet, til Sjællandske Medier.

Udelukkelsen kan ankes, men tidspunktet kommer på et uheldigt tidspunkt for Slagelse. I næste sæson forlader Anja Andersen klubben til fordel for FCK Håndbold, hvilket gør eksistensen af Slagelses førstehold i Håndboldligaen mere end usikker.

Andersen forventes at tage flere spillere med til FCK, og det vides endnu ikke, om Slagelse har økonomi til at have et hold i landets bedste række fra næste sæson.

0 kommentarer
Vis kommentarer