Sydkorea og Polen viste kvaliteterne

Både Sydkorea og Polen viste høj klasse ved VM i kvindehåndbold. Til gengæld må Ukraine og sandsynligvis Brasilien vinke farvel til mellemrunden

Mandagens runde ved VM i kvindehåndbold bød på flere interessante kampe mellem gruppernes formodede næstbedste hold, der kæmper om videre adgang til mellemrunden.

Danmarks overmænd fra kvalifikationsturneringen, Ukraine, tabte knebent til Sydkorea 25-26, efter at have været bagud med to mål ved pausen. Dermed må Ukraine vinke farvel til en plads i mellemrunden, mens asiaterne er sikkert videre.

Brasilien må sandsynligvis også tage til takke med tredjepladsen i gruppen. Holdet med Randers HK's Chana Masson i målet tabte lidt overraskende 26-22 til Makedonien, der nu pludselig er førstebejler til andenpladsen i gruppen.

Kina, som Danmark besejrede i tre træningskampe i den forløbne uge, tabte for anden dag i træk, da holdet løb ind i Polen, som vandt sikkert 27-20. Polen er nu videre til mellemrunden.

Også Angola ligner nu en deltager i mellemspillet, da holdet i den formodede kamp om andenpladsen i puljen besejrede Østrig sikkert 33-22.

0 kommentarer
Vis kommentarer