Officielt: Dalmose får to år i Viborg

Christian Dalmose har skrevet kontrakt med Viborg HK, som han senest førte frem til DM-bronzemedaljer

Følg Håndbold

Viborg HK har ansat erfarne Christian Dalmose som træner for klubbens bedste kvindehold.

Dalmose blev hentet ind som midlertidig træner i april, da klubben valgte at fyre Oskar Bjarni Oskarsson. Dalmose var således på trænerbænken, da Viborg siden sikrede sig DM-bronzemedaljer.

Nu har den jyske storklub belønnet ham med en kontrakt for de næste to år.

- Christian er en vindertype, der virkelig kan gøre en forskel på bænken. Han elsker de store kampe, hvor der er pres på, siger sportschef Susanne Wilbek i en pressemeddelelse.

- Han bruger det taktiske spil og har modet og frækheden til at vinde det. Samtidig har han evnen til hele tiden at udfordre spillerne med nye idéer og få dem til at yde det maksimale.

- Vi får en træner med stor udstråling og et enormt engagement. I den nye sæson får vi endnu flere fantastiske enere, som skal finde ind i en fælles ramme. Det ser vi Christian som træneren, der kan få til at gå op i en højere enhed, siger Susanne Wilbek.

Dalmose havde allerede lavet en aftale med Vendsyssel Håndbold, men tilbuddet fra Viborg var altså så godt, at kontrakten med nordjyderne nu bliver revet over.

- Jeg er taknemmelig for, at Vendsyssel ikke vil stå i vejen for min drøm om at blive permanent træner for Viborgs damer, siger Christian Dalmose i en pressemeddelelse.

- Jeg ser frem til opgaven med stolthed og glæde og vil sammen med holdet arbejde målrettet på at få Viborg tilbage til toppen af dansk og international håndbold, lyder det fra Dalmose.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.