BSV-chef: Vi skal tilbage til håndboldtoppen

Carsten Albrektsen regner Bjerringbro-Silkeborg som en top-4-klub i Danmark trods den aktuelle niendeplads

(Foto: Claus Bonnerup)
(Foto: Claus Bonnerup)

Torsdag offentliggjorde Bjerringbro-Silkeborg (BSV), at Peter Bredsdorff-Larsen bliver klubbens cheftræner fra næste sæson.

Den jyske håndboldklub roder i øjeblikket rundt på en uvant niendeplads i Herre Håndbold Ligaen, og det skal gerne ændres, inden den nye træner tiltræder næste sommer.

- BSV skal stadig være at finde helt fremme, siger klubbens sportschef, Carsten Albrektsen.

- Vi er helt opmærksomme på, at vi ikke præsterer, som vi gerne vil, i øjeblikket. Men i sport skal man passe på ikke at lave øjebliksbilleder. Vi har stadig stor tiltro til, at når det hele skal afgøres, så er vi med, siger han.

BSV står blot noteret for syv point efter de første otte ligakampe, så klubben er i øjeblikket ikke blandt de otte bedste klubber, der går videre til slutspillet.

De to bedste fra grundspillet tager hver to point med i slutspillet, mens nummer tre og fire får hver et point med.

Carsten Albrektsen forventer, at BSV kan avancere i stillingen i de kommende kampe, hvor klubben blandt andre møder Skive fH og Nordsjælland Håndbold.

- Jeg synes, vores program ligger til, at vi kan flytte os op. Så må vi se, om vi er i stand til at få point med i slutspillet, men ellers må vi tage slutspillet derfra, siger han.

I sidste sæson var BSV som sædvanlig med i slutspillet, men uvant formåede klubben ikke at komme videre til semifinalerne.

- Er BSV en top-4-klub?

- Ja, det er vi. Jeg synes, at vores trup ikke er til at ligge nummer ni.

- Det kan være, at truppen ikke er til at ligge nummer et eller to, men vi skal være fremme for at spille om de afgørende pladser, når vi kommer frem til målstregen, siger Carsten Albrektsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere