Stort comeback af Wilbeks EM-hold

Danmark var på hælene mod Frankrig i første halvleg af første kamp i Golden League, men især Mikkel Hansen og Mads Christiansen vendte kampen i anden halvleg

Michael V. Knudsen  og Kasper Søndergaard bremser Frankrigs William Accambray. (Foto: Jens Dresling)
Michael V. Knudsen og Kasper Søndergaard bremser Frankrigs William Accambray. (Foto: Jens Dresling)

OSLO (Ekstra Bladet): En halvleg skulle Mikkel Hansen bruge på at finde sig til rette i Telenor Arena på den nedlagde Fornabu lufthavn uden for Oslo. Så blev Frankrigs olympiske mestre sat på plads med en dansk 33-29-sejr efter 12-15 ved pausen.

Og Danmarks forsvarende europamestre fik med næsten tre års forsinkelse revanche for nederlaget i den historiske VM-finale med omkamp i Malmö.

Det var Mikkel Hansen, som startede den danske fest, men det var i sidste ende Bjerringbro-Silkeborgs Mads Christiansen, der stjal med syv mål og tre målgivende assist i de sidste 30 minutter.

Se også: Wilbek skærer EM-truppen til over to omgange

Venstrehåndsskytten fortsatte det fornemme spil fra træningerne op til Golden League, og kan han fortsætte stilen, får landstræner Ulrik Wilbek svært ved at komme uden om ham til EM i Herning.

Udover fire mål havde Mikkel Hansen lige så mange frispilninger, da Danmark i anden halvleg fik vist, at bredden ikke fejler noget som helst.

21 mål i de sidste 30 minutter taler sit eget tydelige sprog og slører fuldstændigt billedet af en elendig første halvleg. Eneste lyspunkt i noget, som mest lignede forvirring i de første 30 minutter, var Skjerns venstrehåndsspiller, Kasper Søndergaard.

Se også: René Toft Hansen nomineret til fornem pris

I hvert fald var der mange af de indøvede systemer og løbebaner, som ikke sad i skabet, så franskmændene skulle i flere situationer bare udvise lidt tålmodighed for at komme til afslutninger.

Danmark var heldige med ikke at være mere bagud end med tre mål ved pausen. Men alt dette var lykkeligt glemt efter sejren og den forsinkede VM-revanche

1 af 6 Frankrigs Bertrand Gille og Nikola Karabatic stopper Michael V. Knudsen. (Foto: Jens Dresling)
2 af 6 René Toft Hansen vrider sig fri af Frankrigs Nikola Karabatic. (Foto: Jens Dresling)
3 af 6 Mads Mensah Larsen i duel med Frankrigs William Accambray. (Foto: Jens Dresling)
4 af 6 Marcus Cleverly. (Foto: Jens Dresling)
5 af 6 Ulrik Wilbek. (Foto: Jens Dresling)
6 af 6 Michael V. Knudsen og Kasper Søndergaard bremser Frankrigs William Accambray. (Foto: Jens Dresling)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere