Tvis tæt på pointtab i gyser

Sidste sæsons sølvvindere i kvindernes håndboldliga besejrede HC Odense på mål i sidste sekund foran knap 2000 tilskuere i Odense

Mette Gravholt (th.) blev topscorer med otte mål for Tvis. (Arkivfoto: Ernst van Norde)
Mette Gravholt (th.) blev topscorer med otte mål for Tvis. (Arkivfoto: Ernst van Norde)

HC Odense blev bakket op af knap 2000 tilskuere i fredagens hjemmekamp i kvindernes håndboldliga, og det rakte næsten til point mod sidste sæsons sølvvindere fra Team Tvis Holstebro. Men også kun næsten.

For i sidste sekund afgjorde gæsterne alligevel kampen til deres fordel med en scoring af Mille Hundahl til 31-30.

Se også: Chok-nederlag til Esbjergs håndboldkvinder

Forinden hvde Tvis været tæt på at sætte en tilsyneladende sikker sejr over styr, idet en føring blev 30-26 med tre og et halvt minut tilbage blev forvandlet til 30-30, men så slog Mille Hundahl til fra højre fløj.

- Mille havde scoret på sine skud derude fra og var iskold og stensikker til sidst. Jeg ærgrer mig over, at vi fik gjort det spændende til sidst, hvor vi ikke var gode nok til at spille på klokken og køre lange angreb, så tiden går.

- Vi forfaldt desværre til at ville afgøre det for tidligt og kom da også til flere store chancer, som vi dog brændte. Det var ikke nogen stor kamp, men at få to point i en svær udekamp er ikke så ringe, siger Tvis-træner Niels Agesen.

Se også: Pytlick-piger i ny målrus

De i alt 1910 tilskuere i Odense Idrætshal var tilskuerrekord for HC Odense, der holder sig på sjettepladsen i ligaen, men nu med syv point i otte kampe er langt fra de bedste fem hold.

Tvis ligger med 13 point på fjerdepladsen, et point efter Viborg og Randers.

I kvindernes pokalturnering blev hængepartiet mellem Hadsten og Vejen EH afviklet med sejr til det gæstende ligamandskab på 28-23.

Vejen skal i semifinalen op mod Viborg på udebane, mens den anden semifinale står mellem Randers og FCM.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere