Håbet lever for Lauge

Landsholdets playmaker kan - trods 6-7 ugers skadespause – nå at blive klar til EM

Uret tikker for det danske landsholds playmaker Rasmus Lauge. Håbet om at blive fit for fight inden EM i januar lever dog for den knæskadede håndboldspiller.

Mandag formiddag gennemgik Lauge en MR scanning for sit højre knæ for den skade, han lørdag pådrog sig i Golden League kampen mod Kroatien.

Dommen var til at leve med: 6-7 ugers pause, hvilket betyder, at der er en mulighed for, at THW Kiel-profilen kan blive kampklar til EM i januar.

Se også: Åh nej: Lauge ude med skade

Det var ventet, at der kunne konstateres en skade på det bageste korsbånd, men heldigvis blev der ikke konstateret skader på Lauges menisk.

Korsbåndet er delvist afrevet, hvilket betyder, at den danske landsholds playmaker i fire uger skal holde knæet i ro i en skinne, hvorefter han kan begynde en gradvis genoptræning.

Dansk Håndbold Forbund meddeler, at Rasmus Lauge efter syv uger kan genoptage sin håndboldtræning, og selv om THW Kiels klublæge, Dr. Detlev Brandecker, udelukker, at den 22 årige bagspiller kan spille kampe inden jul, betyder det dog, at han, såfremt genoptræningen går som planlagt, vil kunne deltage ved EM i januar.0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere