Kiel vinder altid til sidst

Niklas Landin pillet ud i topkamp

Nicklas Landin havde en skidt dag på kontoret, da han blev pillet ud 11 minutter før tid i i Rhein Necklar Löwens nederlag til Kiel (Foto: Jens Dresling)
Nicklas Landin havde en skidt dag på kontoret, da han blev pillet ud 11 minutter før tid i i Rhein Necklar Löwens nederlag til Kiel (Foto: Jens Dresling)

KIEL (eb.dk): THW Kiel og Bayern München har en ting til fælles.

Man vinder næsten altid til sidst.

Det kom landsholdsmålmand Niklas Landin og Rhein Neckar Löwen til at opleve.

Gæsterne med den kommende landstræner Gudmundur Gudmundsson var på vej mod en sensationel sejr efter en fornem start på 2. halvleg og var foran med tre mål, da THW Kiel strammede grebet.

Allerede fem minutter før slutfløjtet, da Niklas Landin bl.a. var pillet ud af målet, kunne hjemmeholdet med Réne Toft Hansen som en solid midtermand i forsvaret, men med Rasmus Lauge siddende skadet på bænken, slå op i banen.

Derfor fik Rhein Neckar Löwen i de sidste minutter lov at pynte på resultatet, så holdet slap fra Kiel med et hæderligt nederlag. Kampen endte 31-28 til THW Kiel efter en pauseføring på 14-13 til Rhein Neckar Löwen.

Se også: Du kan stadig nå at se Mikkel Hansen

Det kørte for Rhein Neckar Löwen så længe, at Niklas Landin havde en forsvarsmur foran sig, men Kiel fik, anført af sine storskytter Filip Jicha og Marco Vujin, skudt hul i muren, som stærkt savnede anfører Oliver Roggisch til at tage fra.

Med godt 11 minutter tilbage blev Niklas Landin erstattet af Goran Sttojanovic i et sidste desperat forsøg på vende slaget, men forgæves.

Kiel øgede fra 24-22 til 29-22 inden der blev trådt på bremsen.

Udover at spille 60 minutter i forsvaret bidrog Rene Toft Hansen med to mål til sejren.

Dermed fastholdt Kiel sit forspring i front med Flensburg/Handewitt som nærmeste forfølger fem point efter.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere