Du kan stadig nå at se Mikkel Hansen

DHF har fået resterne fra Europa retur og sælger tusindevis af EM 2014-billetter fra i morgen middag

Hvis man gerne vil se Mikkel Hansen og co. i aktion til EM på hjemmebane, så er der billetter at få fra torsdag formiddag. (Foto: Reé Schütze)
Hvis man gerne vil se Mikkel Hansen og co. i aktion til EM på hjemmebane, så er der billetter at få fra torsdag formiddag. (Foto: Reé Schütze)

Du kan stadig nå at sikre dig adgang til det, der forhåbentlig bliver det helt store Mikkel Hansen-show i Ulrik Wilbeks herningensiske afdansningsbal som dansk landstræner.

Dansk Håndbold Forbund har fået stakke af billetter retur fra de europæiske søsterforbund, og dermed råder DHF over en større pulje adgangstegn til EM-slutrunden, der for Mikkel Hansen & Co. starter i Jyske Bank Boxen i Herning 12. januar.

Mens billetsalget på dansk grund stort set var slut, før det var begyndt, har det knebet mere med interessen uden for landets grænser, og derfor er der en pæn pulje adgangskort til salg fra torsdag middag. Billetterne kan købes i morgen fra kl. 10 på Billetnet (se hvor mange og hvornår herunder).

Se også: Ekstra Bladets bud: Sådan ser EM-truppen udSe også: Skader gjorde Wilbeks nye fund til forsvarsspecialist

Det er også muligt at købe adgang på semifinaledagen 24. januar, hvor der er 2000 billetter og 1300 ståpladser til salg fra i morgen formiddag.

Kun til selve finaledagen søndag 26. januar kniber det mere end bare en anelse: Sølle 148 ståpladser mangler at blive solgt, før EM’s sidste dag er totalt udsolgt.

- Det er overvældende, at der allerede har været så stor interesse for at støtte de danske herrer ved EM på hjemmebane, og det er derfor kun glædeligt, at vi to måneder før mesterskabet går i gang kan frigive en portion billetter, der giver endnu flere håndboldfans mulighed for at komme helt tæt på begivenhederne, siger DHF’s formand Per Bertelsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere