Team Tvis taber returkamp til hviderussere

Team Tvis Holstebro tabte returkampen i Cup Winners Cup, men er alligevel videre på bedre målscore

Team Tvis kunne ikke vinde over hviderussere i Cup Winners Cup, men danskerne er alligevel videre på bedre målscore. (Foto: Claus Bonnerup)
Team Tvis kunne ikke vinde over hviderussere i Cup Winners Cup, men danskerne er alligevel videre på bedre målscore. (Foto: Claus Bonnerup)

Med en sejr på ni mål i det første Cup Winners Cup-opgør mod hviderussiske BNTU Belaz var der lagt op til endnu en Team Tvis Holstebro-sejr i søndagens returkamp.

Det gik dog lige modsat, for de hviderussiske gæster vandt andendagsgildet i Holstebro med 29-26 til stor utilfredshed for træner Niels Agesen.

- Det var en uskøn affære med en umotiveret og langt fra godkendt indsats. Jeg er dybt skuffet over, at vi ikke satte os mere på dem, siger træneren, der havde forventet en endnu større sejr.

Det havde landsholdsspilleren Kristina Kristiansen også.

- Men vi spillede lidt for individuelt i dag, og så vinder man ikke en håndboldkamp, konstaterer hun.

Se også: Matchvinder: Det vildeste comeback nogensinde

Der er flere mulige forklaringer på, at tændingen manglede, hvis man spørger Niels Agesen.

- Jeg tror, at der er nogle spillere, der har VM i sigte og en meget vigtig ligakamp på onsdag mod Team Esbjerg. Og så vandt vi måske for stort i går til, at spillerne rigtigt kunne sætte sig op.

- Men det skal ikke være nogen undskyldning, siger træneren, og det er Kristina Kristiansen enig i.

- Det er ikke noget, jeg har tænkt på. Vi var der bare ikke, og sådan er det, siger hun.

Se også: Tvis tæt på pointtab i gyser

Selv om spillet altså haltede, er der ingen fare for, at Team Tvis Holstebro kommer til at give vrede tilskuere pengene tilbage, for der var gratis adgang i Gråkjær Arena. Det havde 600 fans benyttet sig af.

Sammenlagt er Team Tvis Holstebro videre til tredje runde med cifrene 57-51.

HC Odense vandt kun 24-22 hjemme over Cercle Dijon Bourgogne og skal have et godt resultat på udebane om en uge for at gøre Team Tvis følgeskab.

Viborg derimod bør ingen problemer få i samme turnering efter lørdagens 31-18-sejr på udebane over Jork Jagodina fra Serbien.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere