TV: Drama da Mogensen fik 'gak-gak' rødt kort

Der var stort drama, da Thomas Mogensen blev bortvist efter sammenstød med Hans Lindberg i sin Bundesligakamp nummer 300

Thomas Mogensen fik en bemærkelsesværdig jubilæumskampo i Bundesligaen, da han fik et noget tyndt rødt kort. (Foto: Lars Poulsen)
Thomas Mogensen fik en bemærkelsesværdig jubilæumskampo i Bundesligaen, da han fik et noget tyndt rødt kort. (Foto: Lars Poulsen)

Den EM-klarmeldte Thomas Mogensen fejrede 300 kampsjubilæum i Flensburg/Handwitt med en brandkamp, direkte rødt kort og en yderst vigtig sejr over Champions League-mestrene HSV Hamburg på 31-29 (16-13).

Med et kvarter tilbage trak de tyske EM-dommere, Lars Geipel og Marcus Helbig direkte rødt til Thomas Mogensen, da han lidt klodset fik kantet landsmanden Hans Lindberg.

En forseelse til to minutter, hvis ikke Thomas Mogensen i ærgrelse hamrede næven i stolpen.

Det er den eneste ordentlige forklaring på hans ufrivillige exit, hvis altså ikke d’herrer i sort endnu en gang forsøgte at stjæle billedet.

Se også: Eggert spiller videre i Flensburg

For nogle år siden kom de tyske dommere i centrum i Parken til AG Københavns historiske opgør mod Barcelona, hvor Kasper Hvidt og Jesper Nøddesbo så direkte rødt efter en kamp om at få fat i bolden.

Kortet til Thomas Mogensen betød, at 'det berygtede Helvedet i Nord’ brød løst for alvor. En udvisning som TV3 Sports' medkommentator, Peter Bredsdorff Larsen, kaldte for 'gak-gak'.

De godt 5300 tilskuere i Flens Arena var meget utilfredse med bortvisningen af Flensburgs indtil da bedste spiller.

Se også: Kiel bestemmer over Rasmus Lauges EM-skæbne

Før det røde kort, som kortvarigt betød grus i maskineriet hos hjemmeholdet, havde Thomas Mogensen udover selv at have scoret seks gang gjort ikke mindst sidemanden, serberen Drasko Nenadic, bedre end nogensinde.

Den lange og udskældte skytte nåede op på ni fuldtræffere på en aften, hvor alt lykkedes for ham, og takket være serberens mange mål og en række flotte redninger af veteranen Mattias Andersson, deriblandt tre straffe på stribe, holdt Flensburg/Handewitt hjem og meldte sig ind som nærmeste udfordrer til THW Kiel i mesterskabskampen.

Samtidig må HSV Hamburg nok erkende, at løbet er ved at være kørt, selv om Bundesligaens topscorer Hans Lindberg scorede 12 gange, men brændte to straffekast på et afgørende tidspunkt.

Den danske landsholdsfløj var dog sammen med spanske Joan Canellas de eneste hos gæsterne, som for alvor prøvede at svare igen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere