Dansk stjerne på plads som Bundesliga-træner

Aalborg-træner Nikolaj Jakobsen bliver mandag præsenteret som ny træner i Rhein-Neckar Löwen, men det vil han ikke bekræfte - blot oplyse om, at Bundesligaen for ham er en drøm

Den er god nok. Nikolaj Jakobsen bliver efter weekenden præsenteret som ny træner i Rhein-Neckar Löwen - også selv om han ikke må sige det. (Foto: René Schütze)
Den er god nok. Nikolaj Jakobsen bliver efter weekenden præsenteret som ny træner i Rhein-Neckar Löwen - også selv om han ikke må sige det. (Foto: René Schütze)

Nikolaj Jacobsen må ikke sige noget. Ikke andet end ’ingen kommentarer!

Men den er god nok. På mandag bliver Aalborg-træneren præsenteret - eller i hvert fald annonceret - som ny boss i Rhein-Neckar Löwen, og den gamle fløjspiller vil godt strække sig så langt som til - hypotetisk - at sige:

- At blive træner for et Bundesliga-hold ville naturligvis være en drøm, der gik i opfyldelse!

Se også: Mestrene bytter plads med GOG

Aalborg-direktøren Jan Larsen vil heller ikke forholde sig til, hvad han så skal gøre, når Nikolaj Jacobsen udnytter en klausul i sin kontrakt og dapper af til Mannheim og das Vaterland.

- Så vidt, jeg ved, har vi en træner, der hedder Nikolaj Jacobsen, og hvis der skal laves om på det, så hører jeg vel om det, siger den lune nordjyde.

Se også: KIF Kolding København tilbage på sporet

Han kan til gengæld glæde sig til en mindre transfer, der vil gøre jagten på en ny træner lidt mindre besværlig.

- Hvad skal du lave på mandag, Nikolaj Jacobsen?

- Jeg har faktisk en halv fridag, siger han og griner

- Jeg kan ikke sige noget nu, du må vente til på mandag – og så finder vi ud af, om det er mig eller en anden, afslutter han fremtids-snakken.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere