Aalborg-anfører: Vi skal have fire point mod Drott

Jacob Bagersted øjner muligheden for to sejre over svenske Drott Halmstad i Champions League

Bagersted i aktion på stregen. (Arkivfoto: Rumle Skafte)
Bagersted i aktion på stregen. (Arkivfoto: Rumle Skafte)

Aalborg Håndbold er på udebane, men klubben er alligevel favorit i søndagens Champions League-opgør ude mod svenske Drott Halmstad.

Mens danskerne ligger på tredjepladsen i gruppe D med fire point for fire kampe, så har de svenske mestre kun hentet et point.

Se også: KIF Kolding-træner: Hver eneste bold er som guld

Aalborg-anfører Jacob Bagersted mener også, at kun en sejr tæller for de danske mestre i både søndagens kamp og i det omvendte møde i Aalborg en uge senere.

- Vi har sat os en målsætning, og hvis den skal lykkes, skal vi have fire point i de næste to Champions League-kampe, siger Jacob Bagersted.

Se også: Boesen gør comeback mod tophold

Aalborg har vundet over spanske Naturhouse La Rioja og Gorenje Velenje fra Slovenien, mens det er blevet til nederlag til de tyske storhold HSV og Flensburg-Handewitt.

De to tyske tophold skal også mødes i to interne opgør inden for en uge.

Derfor kan Aalborg Håndbold muligvis spille sig endnu højere op i tabellen, hvis klubben får fuldt udbytte mod Drott Halmstad.

Se også: Aalborg-profil glæder sig til forsinket debut

De fire bedste af gruppens seks hold går videre til 1/8-finalerne.

- Vores førsteprioritet er at komme videre fra gruppespillet, og meget gerne fra den tredjeplads, som vi har fået ved at vinde hjemme over det spanske hold og i Slovenien. Det har gjort chancen for en tredjeplads større.

- Med det program, vi har tilbage, skal vi fejle gevaldigt, hvis vi ikke mindst får fjerdepladsen. Vi ser muligheden for at slutte på en tredjeplads og måske endnu højere oppe, siger Jacob Bagersted.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere